bez sjene.... moji vezeni portreti

megi- Posts: 16
Čovječe, čestittam , pa ovo je divno. Samo tako dalje ! Pozdrav Megi

bez sjene- Posts: 25
Želite li nekog vama dragog i bliskog obradovati prigodnom čestitkom, ili portretom
za informacije možete pisati na meil adresu: ludvig.novak@os.t-com.hr
za informacije možete pisati na meil adresu: ludvig.novak@os.t-com.hr

Bisernica- Admin

Stvarno prekrasno. Svaka ti čast Bez, i moj naklon.

Sanjina seka

- Post n°14
bez sjene.... moji vezeni portreti
GOBLEN PORTRETI
Nakon svih čestitki, goblen portreti su se pojavili, jednostavno, kao nastavak cijele te moje ideje. Vidjevši da sam sitnicama kao što su čestitke mogao nekoga razveseliti i obradovati, ta je moja želja rasla, i pomislio sam kako bi bilo dobro pokloniti i nešto sasvim posebno, i nešto dugotrajnije.
Netko će vam reći: volim te, cijenim te i poštujem, dobar si mi prijatelj. Sve to sam i ja želio izreći. I činio sam to na svoj poseban način. Bez riječi i sa svojih deset prstiju. Ovakav romantičar kakav jesam, u sebi sam sve te portrete nazivao svojim «čarobnim ogledalcima». Ono što želim, dok ih izrađujem, jeste da osoba koja portret bude gledala na svom zidu pokuša u svemu otkriti i svoju vrijednost. To koliko je nekome posebna i značajna. A moja je najveća nagrada znati da si nekome poklonio nešto posebno, i da si ga obradovao.
Nakon svih čestitki, goblen portreti su se pojavili, jednostavno, kao nastavak cijele te moje ideje. Vidjevši da sam sitnicama kao što su čestitke mogao nekoga razveseliti i obradovati, ta je moja želja rasla, i pomislio sam kako bi bilo dobro pokloniti i nešto sasvim posebno, i nešto dugotrajnije.
Netko će vam reći: volim te, cijenim te i poštujem, dobar si mi prijatelj. Sve to sam i ja želio izreći. I činio sam to na svoj poseban način. Bez riječi i sa svojih deset prstiju. Ovakav romantičar kakav jesam, u sebi sam sve te portrete nazivao svojim «čarobnim ogledalcima». Ono što želim, dok ih izrađujem, jeste da osoba koja portret bude gledala na svom zidu pokuša u svemu otkriti i svoju vrijednost. To koliko je nekome posebna i značajna. A moja je najveća nagrada znati da si nekome poklonio nešto posebno, i da si ga obradovao.

![[Vrh]](http://illiweb.com/fa/m/arrows_up2.gif)

» održavanje grobnih mjesta
» Soba za divane ----- Lajača ---- Brblja
» Bećarski forum sam pronašao/la...
» Čestitajmo imendane
» Čestitke za rođendane i imendane
» ORGANIZATORI U TURIZMU
» Oaza Drave, Dunava - naša Baranja
» Slavonijo u srcu te nosim.....
» Podravino moja mila.....